Grad financira doček Nove godine u Essker centru

Grad Osijek, kao i prethodnih godina, organizira doček Nove godine za umirovljenike s malim mirovinama, no ove će im se godine pridružiti i beskućnici, osobe s invaliditetom kao i članovi socijalno ugroženih obitelji (nositelju prava u sustavu socijalne skrbi osigurane su po dvije ulaznice za doček Nove godine koje mogu koristiti samo punoljetne osobe).

Kapacitet prostora u Šećeranskom domu pokazao se nedostatnim pa se tako ovogodišnja proslava seli u Esseker centar, a zahvaljujući njegovim vlasnicima i njihovoj socijalnoj osjetljivosti – za 0 kuna! Radi se o grijanom prostoru s 450 sjedećih mjesta na galeriji i plesnim podijem u prizemlju. Za dobro raspoloženje pobrinut će se Trend acoustic band dodatno pojačan s dva vrhunska glazbenika.

Izvođače, večeru i piće financira Grad, a velika i važna novost ovogodišnje organizacije je i u jedinstvu te uključenosti svih umirovljeničkih udruga s područja Osijeka u pripreme i prijave zainteresiranih (Udruga Aktivni umirovljenici Osijek, Udruga Umirovljenici zajedno Osijek, Matica umirovljenika Hrvatske Udruga Osijek, Udruga sindikata umirovljenika Osijek, Udruga umirovljenika Sveti Rok Osijek, Udruga umirovljenika HPT Osijek i Udruga umirovljenika Grada Osijeka, Udruga Vedru duh i Udruga invalida rada).

Nositelji prava u sustavu socijalne skrbi karte podižu u Gradskoj upravi, a svi ostali u uredima partnera na mjestu gdje su prijave zaprimljene i to od 21. prosinca.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s