Stjepan Čuraj, direktor tvrtke Športski objekti d.o.o.

Sezona na Copacabani je završena, kako je ocjenjujete?

– Prvi dio sezone, unatoč promjenjivom vremenu, bio je rekordno dobar. Nažalost, drugi dio sezone, upravo zbog lošeg vremena bio je rekordno loš. Generalno gledano bila je to slabija sezona nego prošle godine. Prvi dio sezone do sredine srpnja držali smo rekorde, no onda je uslijedio kolovoz u kojem nije bilo toplog vikenda ili tjedna bez padavina i zahlađenja tako da se to odrazilo na kupališnu sezonu. Mi smo svoj dio posla odradili odlično i pružili još više sadržaja građanima.

Ovo je ljeto više nego svih prethodnih uloženo u sadržaje na Kopiki, oko milijun kuna, jeste li zadovoljni reakcijama?

– Upravo je to jedan od razloga rekordne posjete u prvom dijelu sezone, iako ni tada vrijeme nije bilo idealno kao lani.

PREPOZNATO Korisnici su prepoznali naše cjelodnevne sadržaje i vankupališnih aktivnosti poput dječje škole plivanja, aquaaerobica, napuhanaca, skliskog nogometa… Bilo je gađanja vodenim balonima, organizirali smo i turnir u šahu, bilo je tu i niz drugih sadržaja koje su Osječane doveli na Kopiku.

Pored Kopike novina je ovog ljeta bilo i na Srednjoškolskom igralištu na kojem je postavljen pametni tuš vrijedan oko 50.000 kuna, kakve su reakcije korisnika?

– Upravo ovih dana očekujemo postavljanje kabine za presvlačenje na samome objektu tako da će taj tuš doći do punog izražaja. Naravno on je namijenjen prije svega korisnicima odbojke na pijesku da mogu sa sebe oprati pijesak nakon završene rekreacije, ali taj tuš nije samo tuš jer omogućava besplatan internet na cijelom srednjoškolskom igralištu kojeg do sada nije bilo.

Planiraju li se skora nova ulaganja, odnosno novi sadržaji na Srednjoškolskom igralištu?

– U planu je zaokruživanje hrama osječkog rekreacijskog sporta, odnosno srednjoškolskog igrališta s dodatnim novim sadržajima u upražnjenom prostoru skate parka, prije svega govorimo o prvom terenu za nogo tenis u Osijeku, terenu za badminton te dodatnom košu za streetball.

REFERIRA SE NA:

Kako smo trošili – Po područjima

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s