Važnost aktivnog uključivanja mladih u društvo i doprinos društvenoj zajednici

U sklopu edukacijskog dijela Osječkog ljeta mladih, u četvrtak, 16. lipnja u 14 sati kod fontane uz Eurodom Osijek održat će se predavanje na otvorenom s temom “Važnost aktivnog uključivanja mladih u društvo i doprinos društvenoj zajednici”.

Kroz svoje predavanje predstavnici Savjeta mladih Grada Osijeka, Laura Plantak i Barbara Opačak te Ante Škrobica u ime Koordinacije gradskih savjeta mladih RH, uputit će zainteresirane u svoj rad, važnost postojanja savjeta mladih kao i važnost uključivanja mladih u društvo i njihov doprinos.

Na predavanju se očekuju i predstavnici udruga i organizacija koje djeluju u Gradu Osijeku kako bi se i konkretnije dao naglasak na ovu temu te došlo do kvalitetnog dijaloga. Do samog predavanja će biti predstavljene neke od udruga i organizacija te njihov rad, ciljevi i aktivnosti.

U okviru svoga djelokruga Savjet mladih Grada Osijeka kao savjetodavno tijelo raspravlja o pitanjima značajnim za rad Savjeta te o pitanjima iz djelokruga Gradskog vijeća koja su od interesa za mlade; u suradnji s predsjednikom Gradskog vijeća inicira u Gradskom vijeću donošenje odluka od značaja za mlade, donošenje programa i drugih akata od značaja za unapređivanje položaja mladih; predlaže Gradskome vijeću raspravu o pojedinim pitanjima od značenja za unapređivanje položaja mladih te način rješavanja navedenih pitanja – neke su od točaka djelovanja.

Više informacija potreažite OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s