U uređenje Copacabane uloženo oko 700.000 kuna

Stjepan Čuraj, direktor Sportskih objekata

– Ustaljena je praksa da se sezona na Copacabani otvara krajem školske godine, a ove ćemo je godine otvoriti u četvrtak, 9. lipnja – najavio je jučer na konferenciji za medije Stjepan Čuraj, direktor Športskih objekata te istaknuo kako cijene ostaju iste, kao i prošle godine.
– Gradonačelnik je prijedlogom rebalansa koji je utvrđen prošli tjedan, povećao sredstva za financiranje Copacabane pa građani ne moraju trošiti dodatna sredstva. Cijene su simbolične, najniže u regiji, možda čak i Hrvatskoj – napominje Čuraj.

ULAZNICE Tako je za djecu do 7 godina, koja su u pratnji roditelja, ulaznica besplatna, pojedinačna dnevna ulaznica za djecu od 8 do 16 godina je 4 kune, a u karnetu od 10 ulaznica 20 kuna. Pojedinačna dnevna ulaznica za odrasle je 8 kuna, ali već u karnetu od 10 komada, ulaznica iznosi 5 kuna.

Ove je godine u uređenje Kopike utrošeno oko 700.000 kuna, a najveći dio tih sredstava, oko 500.000 kuna uložen je osposobljavanje sustava za što bolju kvalitetu vode.

– Zanovili smo filtere i uzeli dvije nove UV sterilizirajuće lampe koje će tijekom dana 3 do 4 puta sterilizirati vodu. Vjerujemo kako ćemo ovakvim ulaganjem imati manje troškove, manje ćemo morati nadopunjavati vodu te koristiti kemikalije, lužine i klor kao do sada – pojašnjava Čuraj podsjetivši kako se radi o kompleksu starijem od 40 godina koji zbog toga zahtijeva više pažnje.

Osim ovoga, uloženo je i u nova sjenila, ležaljke, kabine za preslvačenje, sanitarni čvor, sadržaje u bazenima te nove terene pokraj bazena.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s