7 komentara

 1. U Tenji ima igrališta ali su zastarjela najveći domet je ljuljačke i klackalice.U Tenji ima jako puno djece i svake godine se upise po 4 razreda prasica,Tenje zaslužuje ljepša igrališta i moram napomenuti da je napravljena biciklistička staza ali bez rasvjete,mogli bi stavit bar solarne lampice uz stazu.

  Sviđa mi se

 2. Sramota je da jedan grad koji se USUDIO kandidirati za grad kulture (?!) ima OVAKVA ne igrališta. dakle ja sam roditelj dva dječaka koja svakodnevno moraju barem dva sata jurcati na otvorenom, u prirodi. Kopika, naša nekadašnja OAZA MIRA, devastirana. jedna ljuljalica je skršena kada se rušila (ili ju je nevrijeme srušilo) stara Vrba kraj malog bazena. koja je btw bila jednini hlad kraj bazena za bebe i najmanju djecu, druge dvije baze za obične klasične ljuljačke su POTRUNULE na način da su se iste ljuljale skupa sa ljuljačkom kad bi se dijete ljuljalo. popularni OS ispred super je smiješne veličine obzirom je u strogom centru maltene jedino igralište, ili barem jedino na kojem je osigurana i hladovina (kafića Slasta). Najbolje rekla bih igralište u Centru je ovo koje su donirali nama , čini mi se Mađari. možda se varam. ono se redovito održava. ima pješčanik, i btod, i ljulju za najmlađe. Iduće igralište je ono na Gornjodravskoj koje je čitavu prošlu godinu bilo bez prečke na ljestvama koje vode do tobogana, a koju prečku su povremeno popravljali sami stanari. DRVENGRAD (ili ono što je od njega ostalo) sponzorirao je navodno KONZUM i to je igralište za djecu do maksimalno 5 godina starosti. iliti kako moj šestogodišnjak kaže “za bebe”. Park kulture je od poštenog igrališta sa penjalištem,kućicom koja ima tobogan, pješčanikom spao na nekakav vrtuljak, tobogan i travom obrasli pješčanik i dvije ljuljačke, financirao čini mi se MC Donalds. Jedino što išta vrijedi u ovom gradu je igralište pored Zološkog vrta. a obzirom koliko djece tamo dolazi, trebalo bi biti PET PUTA VEĆE. napominjem također ni pred Superom ni na ZOO-u nema niti trunke HLADOVINE. sramota. Donji grad Tržnica je dosta popularno igralište i nekada i tamo idemo ali isto je opet “za bebe”.
  Grad ove veličine, sa ovoliko djece može se posramiti koliko izdvaja za igrališta. sramotno je uopće da se ovako odnosi prema mladim naraštajima. Ima sportsko rekreativno područje tzv trim staza koja bi cijelom dužinom trebala biti omeđena penjalištima i igralištima svake vrste te trebala poticati razvoj motorike kod naše dječice i poticati ih da žive sjedinjeni s prirodom. Kopika je RUGLO,a ostalo je u najmanju ruku smiješno. I sramotno. Da nemamo niti jedno penjalište. osim ta dva bijedna slova na Trgu slobode!!! A zimi?? Igraonica Portanova. i to je to. Drvengrad je ili blato do koljena ili puna usta prašine. Sramota me što sam građanin. Odmah se razjarim kad netko spomene ovu temu. Sramota

  Sviđa mi se

 3. Također, dobrovoljno se javljam za suradnju ukoliko Grad ikad aplicira na natječaje koji nude financiranje izgradnje dječjih igrališta.

  Sviđa mi se

 4. Peigradsko naselje Josipovac – imamo kilometar i pol hodanja do prvog igralista (kod skole). U dijelu naselja koji je blize Osijeku, ima ih vise. A u ovom nasem dijelu (udaljenijem od centra grada) nema niti jedno igraliste!

  Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s