Besplatno plaćanje računa i u Fini

Grad Osijek je 10. prosinca 2015. godine sklopio Ugovor o pružanju usluga platnog prometa s Financijskom agencijom. Ovim Ugovorom građanima je omogućeno besplatno plaćanje računa na uplatnicama s 2D barkodom, koje izdaju Grad Osijek i trgovačka društva Unikom d.o.o., Vodovod-Osijek d.o.o. i Ukop d.o.o., i to u svim Fininim poslovnicama na području Republike Hrvatske.

Potpisom ovog Ugovora, Grad Osijek nastavlja s dobrom praksom omogućavanja plaćanja računa bez naknade, što je od 2014. godine omogućeno građanima u poslovnicama HP-Hrvatske pošte d.d., na području Grada Osijeka. Ovim se projektom građanima Osijeka želi osigurati znatno dostupnije, brže i jednostavnije podmirivanje obveza, na što više uplatnih mjesta, kao i olakšati životne uvjete Osječana, prvenstveno najugroženijih kategorija stanovništva: umirovljenika, socijalno ugroženih obitelji i blokiranih građana.
Nakon dobre suradnje s Hrvatskom poštom, Grad Osijek se odlučio za nastavak realizacije ovog projekta i razmotrio nove mogućnosti i oblike zaprimanja uplata te je 19. listopada 2015. godine objavljen javni poziv za sklapanje ugovora o pružanju platnih usluga, nakon čega je i potpisan Ugovor o pružanju platnih usluga s Finom.

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s